Bedrijfsprofiel

NOTIFIER by Honeywell is reeds meer dan 50 jaar actief in de ontwikkeling, productie en distributie van branddetectie en alarmuitrusting.  Het is één van s'werelds belangrijkste fabrikanten van adresseerbare brandmeldsystemen met meer dan 400 opgeleidde en erkende "Engineered System Distributors" (ESD).

NOTIFIER heeft een historiek op het vlak van ontwikkeling van technologisch vooruitstrevende brandmeldsystemen van eenvoudige niet adresseerbare producten tot grote in netwerk functionerende brandmeldcentrales. Wij verbinden ons ertoe de hoogste standaard in dienstverlening en productkwaliteit af te leveren. NOTIFIER by Honeywell producten dragen wereldwijde keurmerken.

Installateurs weten dat NOTIFIER een volledig pakket van compatibele producten kan bieden, welke ook de vereisten, waar ook ter wereld zijn. De eindgebruiker heeft baat bij het unieke partnerschap van een fabrikant met wereldfaam en de professionele bijstand van een lokale verdeler.

NOTIFIER maakt deel uit van Honeywell International Inc., gevestigd in Morristown, New Jersey, VS. Honeywell biedt een breed gamma aan producten, diensten en geïntegreerde oplossingen aan bedrijven, rusthuizen, luchthavens, scholen en overheden, evenals aan de automobiel - en ruimtevaartindustrie. Voor meer info: www.honeywellnow.com