Nuttige linken

Honeywell websites van diverse merken

 

Honeywell websites van diverse merken

Lees verder of "Honeywell websites van diverse merken"

Honeywell

Honeywell is een wereldwijde leverancier van producten, diensten, technologie ën en oplossingen voor gebouwen, woningen en industrieën, met inbegrip van ruimtevaarttechnologie, raffinering, chemicaliën, de automobielsector en meer.

Lees verder of "Honeywell"

System Sensor

System Sensor, een bedrijf van de Honeywell groep is de grootste fabrikant ter wereld van conventionele en analoog adresseerbare branddetectoren voor commerciële toepassingen.

Lees verder of "System Sensor"

VEBON-NOVB

De Nederlandse vereniging VEBON-NOVB is een professionele ondernemersvereniging met een groot aantal leden, alle gespecialiseerde bedrijven met (technische) oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken.

Lees verder of "VEBON-NOVB"

NEN - Nationale Normalisatie-instituut in Nederland

In Nederland is NEN het nationale normalisatie-instituut.

Lees verder of "NEN - Nationale Normalisatie-instituut in Nederland"

Agoria Fire Technologies

Agoria is de Belgische federatie voor de technologische industrie.  De afdeling branddetectie, beter gekend als AFT (Agoria Fire Technologies) is terug te vinden onder de sector bouwproducten. 

Lees verder of "Agoria Fire Technologies"

BIN - Belgisch Instituut voor Normalisatie

Het NBN (Bureau voor Normalisatie) is het Belgische normalisatie-orgaan en vertegenwoordigt de Belgische belangen in de Europese en internationale instanties voor normalisatie.

Lees verder of "BIN - Belgisch Instituut voor Normalisatie"

Belgische Brandwonden Stichting

De Belgische BrandwondenStichting wil het slachtoffer van brandwonden en zijn familie helpen zijn plaats in de maatschappij terug in te nemen door het verlenen van financiële steun. Daarnaast voert de Stichting een intensief preventiebeleid dat er moet voor zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers te betreuren vallen.

Lees verder of "Belgische Brandwonden Stichting"