Marktbenadering en bedrijfsfilosofie

NOTIFIER by Honeywell staat als merk synoniem voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Het Notifier team is trots op deze waarden en verliest nooit focus op de primaire doelstelling van zijn producten, namelijk het beschermen van mensenlevens. Niettemin kan, door het niet correct uitvoeren van een installatie en het onderhoud ervan, de efficiëntie van om het even welk brandmeldsysteem in het gedrang komen. Notifier is begaan met de veiligheid van de eindgebruikers en de weg die we hebben gekozen om onze producten op de markt te brengen, is een directe reflectie hiervan.

Enkel erkende en gespecialiseerde branddetectiebedrijven komen in aanmerking om de Notifier producten op de markt te brengen. Het Notifier team werkt zeer hecht samen met dit netwerk van geselecteerde “Engineered Systems Distributors” (ESD’s) om de hoogst mogelijke graad van indienststelling en onderhoud te waarborgen. De technici van onze ESD’s hebben een allesomvattend opleidingsprogramma doorlopen en deze hebben eveneens directe toegang tot uitgebreide product- en technische ondersteuning.

Onze doelstelling is om u gemoedsrust te bezorgen. Of een Notifier brandmeldsysteem nu in een voetbalstadium, een universiteit of in een shoppingcentrum geïnstalleerd wordt, u kunt erop vertrouwen dat het systeem conform de strengste normen werd geproduceerd en geïnstalleerd volgens de geldende normen m.b.t. installatievereisten. We moedigen systeemoperatoren ertoe aan om deze standaarden toe te passen bij het opstellen van procedures met betrekking tot routine systeemtesten en onderhoud.