• bannerhide
  opt-in.

 • De Opal digitale melderreeks, dé referentie onder de intelligente brandmelders.

  Klik hier voor meer info.

 • Een ontruimingsalarminstallatie vervult een essentiële functie om bij een calamiteit - zoals brand - een snelle, ordelijke en veilige ontruiming van een gebouw mogelijk te maken.

  Meer info 

 • Noodverlichting op basis van LED-technologie. Ontdek hier ons uitgebreide gamma met minimaal 5 jaar garantie. 

  Meer info  

 • Professionele opleidingen

  Maak uw keuze uit onze VEBON-NOVB erkende opleidingsprogramma's en schrijf u hier in.

Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten beschikbaar

Projectreferenties

Toon alles Case Studies

Telegraaf Media Groep weer stukje veiliger

Na vele jaren dienst waren de bestaande brandmeldinstallaties in de gebouwen van "De Telegraaf" in Amsterdam aan vervanging toe. Dankzij de implementatie van Notifier's systeemoplossingen is "De Telegraaf" vandaag en in de toekomst, weer up to date met de brandveiligheid. Lees verder of "Telegraaf Media Groep weer stukje veiliger"

Shoppingcenter Esplanade in Louvain-la-Neuve, Belgïe

Gelegen in het hartje van Louvain-la-Neuve bevindt zich het grootste commerciele centrum van de regio met 6000 parkeerplaatsen. Dit project vormt een belangrijke aantrekkingspool voor alle inwoners van de regio. Lees verder of "Shoppingcenter Esplanade in Louvain-la-Neuve, Belg´e"

Pilotenopleidingen bij FSC Schiphol, Nederland

Bij FSC (Flight Simulation Company) op Schiphol staat voor tientallen miljoenen euro’s aan professionele vliegsimulatoren. Reden voor de verzekeraar om zeer hoge beveiligingseisen te stellen, ondanks de minimale kans op brand of andere fatale incidenten. Lees verder of "Pilotenopleidingen bij FSC Schiphol, Nederland"


Een bewezen partnerstrategie

Op zoek naar duurzame levensreddende systeemoplossingen met de flexibiliteit van een lokale servicepartner in uw buurt?     Dan bent u bij NOTIFIER by Honeywell aan het juiste adres!

Notifier's jarenlange samenwerking met regionale gespecialiseerde brandbeveiligingsbedrijven is uw garantie op een voordelige maatoplossing die u vele jaren gemoedsrust zal schenken. Lees verder