Fire Safety is in the air...

1 augustus 2017


De nieuwe draadloze AgileTM producten beschikken over dezelfde detectieprestaties en immuniteit tegen ongewenste alarmen en systeemfunctionaliteit als de bekabelde en sinds jaren bewezen Notifier brandmeldproducten.

De draadloze Agile-elementen worden naadloos geïntegreerd met bekabelde Notifier brandmeldsystemen.  Daardoor beschikken vanaf nu, alle Notifier installaties over een ongeziene flexibiliteit om eenvoudig uit te breiden, zonder de nood aan ingrijpende werkzaamheden voor het aanbrengen van extra bekabeling.

De voordelen zijn legio; de eindgebruiker ondervindt slechts weinig hinder door een minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten, het design van de draadloze Agile-melders sluit aan met dit van de bekabelde Opal melders, wat de éénvormigheid van de totaaloplossing ten goede komt en laten we vooral niet de snelheid vergeten waarmee een uitbreiding gerealiseerd en in dienst genomen kan worden.

De hogere investeringskost voor Agile-producten op basis van innovatieve draadloze Mesh-technologie, wordt ruimschoots gecompenseerd door besparingen op de bekabeling en de bekabelingswerken, de continuiteit van de bedrijfsprocessen en de snelheid van uitvoering.

Ontdek meteen alle voordelen op de productpagina.